Har sett teater oppsetningen av Anne Frank. Den var også utrolig bra. Boken er verdt å lese, men som andre har sagt er det jo tankene til ei jente man sitter å leser. Jeg husker enda boken den dag i dag. Enkelte deler bedre enn andre, men det er jo også naturlig. Bør leses, men dette er ikke en krim bok med fart og spenning. Så forventer man mye fart og spenning tror jeg man blir skuffet. Leser man den derimot utfra det perspektivet at dette tilhører vår historie og at dette er det Anne Frank opplevde tror jeg man får mye igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Høres spennende ut det. Satser på det kommer igjen, så skal jeg se den=)

Ja, vi er jo lært opp til å holde oss unna andres dagbøker, så mange får kanskje en liten protest med seg selv, mot å se filmen, fordi vi ikke liker å snike i andres privatliv, men hun laget den jo av en grunn. For aldri og bli glemt, eller det som hendte. (Tror jeg=)

Du sier noe, ikke så mye fart, men trenger ikke altid være fart for at det skal være mye spenning. De verste trillerne, og grøsserne jeg har sett var ikke veldig fartsfylte, men litt vell virkelige. Ting som kan skje og eller har hendt i virkeligheten er nesten de verste bøkene/filmene synes jeg. Men er gøy med litt spenning for det meste da, men av og til er det veldig spennende med litt mer down to erth lesning=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol