Nyter så å holde i boken/bøkene at jeg nesten ikke kommer i gang. Leser baksiden flere ganger. Studerer omslaget (har virkelig problemer med å kjøpe bøker jeg ikke liker omslaget på, blir en billig pocket-utgave hvis jeg likevel vil ha den. )Legger gjerne boken/bøkene bort litt. Så er det på an igjen, samme ritual - og så endelig kommer jeg igang. :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Haha! Har omtrent akkurat samme vane :) Elsker omslaget på bøker, og godt designede forsider fungerer som en magnet på meg (yrkesskade som grafisk designer?). Kan tusle rundt i biblioteket lenge og bare SE på bøker, ta på de og lese baksiden på de jeg synes ser interessante ut. Jeg leser også baksiden flere ganger på favorittbøkene... Godt det er flere likesinnede sjeler der ute! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisan ! Kom nettopp hjem fra 3 herlige uker i Spania. :-)

Apropo omslag på bøker ! Ja, jeg er virkelig veldig opptatt av det estetiske med bøker. Ser du er grafisk designer, ja da ligger nok det estetiske i deg. Jeg malte og tegnet i min ungdom og er utdannet farge-konsulent. Så jeg har det nok litt på samme måte.

Så apropo dette så har jeg nok hatt en litt spesiell opplevelse da jeg leste " Kjærlighet i koleraens tid" nå nettopp i Spania. Ei pocketbok kjøpt for mange år siden og som jeg også avbrøt å lese den gang . Jeg liker ikke pocketbøker, men men den var lett å ta med på flyet så jeg dro den med meg sydover.

Jo lenger ut i boka jeg kom, jo flere deler ble det av boka. Til slutt løsnet også permen. Minst 10 deler da jeg var kommet litt over halvveis. Da prøvde jeg meg med at NÅ var boka rett og slett blitt sjarmerende. Egentlig er det vel bare gamle bibler jeg liker når bladene henger løst....men, noe med hele fortellingen gjorde at jeg ble positivt stemt for denne istykkerrevne pocketboka. Og jeg endte med å plukke sammen hele boka da den var ferdiglest og plasserte den faktisk i bokhylla ! ! Den burde egentlig gått i søpla. Det ble istedet fra meg en slags hyllest til fortellingen om ekte kjærlighet at den får stå i bokhylla til tross for sitt utseende. jeg ga boka terningkast 5. Slett ikke verst til å ha vært ei bok jeg tidligere har avbrutt å lese. :-)

Nydelig vær her i Kristiansand i dag. Tror jeg tar en tur ut i sola.

Ha en finfin dag.

Mange hilsener fra Gunn her :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil Stangeland