Og jeg som trodde at vi hadde alle Rulle-bøkene! Rulle ruller ut i verden, Rulle går i vannet og Rulle og de magiske bryterne - om den sjarmerende og vennlige Austinen, og som har gjort stor suksess hos mine barn og senere barnebarn. Artig tekst og ikke minst tegninger. Enig med deg, dette er klassikere!

Rulle feirer fødselsdag har jeg ikke hørt om, men skulle gjerne hatt tak i. Vet du om det finnes enda flere Rulle-bøker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det vet jeg ikke desverre. Trodde jeg hadde den eneste Rulle boka som fantes selv=) hehe... Er mange mange år siden jeg hadde den fremme, men er på loftet. Men om det finnes flere er jeg heller i tvil på, men aner ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt (av de to jeg har ;P) Rulle treffer spøkelset. Jeg gleder meg masse til datteren min er gammel nok til å lese dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enda en - og rett på ønskelisten med den! Tusen takk for opplysningen.
De vi har ledd mest av og kost oss mest over, er Rulle ruller ut i verden og Rulle går i vannet.

Hvor gammel er datteren din, Linn Charlotte? Jeg har lest disse høyt for mine fra de var ganske små. Flere ganger. Håper datteren din vil like dem; det gjør hun nok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg har bare lest om spøkelset og den med de merkelige bryterne men likte dem veldig godt da jeg var lita. Datteren min er 1,5 år og er nok ingen bokelsker ennå :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien