Syns boken var litt tunglest i begynnelsen, men så er jeg en ganske utålmodig person også da. Hvis jeg ikke blir himmelfallen mer eller mindre fra første ord, mister jeg fort interessen. Har tatt meg selv i nakken og bestemt meg for å gi bøker en sjanse. Som i dette tilfellet. Jeg mener boken kunne vært mye bedre hvis dialogene og noe av handlingen tidlig i boken hadde vært skrevet annerledes. Mot midten av boken tok den seg veldig opp og ble direkte spennende! Likte veldig godt at, i hvertfall, èn bestemt karakter ikke ble beskrevet rett frem og at man likevel forsto at han var en smule "creepy." Gir boken terningkast 3, da jeg mot slutten (før det var meningen fra forfatterens side) skjønte hvem som var hva til hvem og hvorfor og i det hele tatt. Anbefales som lett Påskespenning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant ut av det etterhvert. Ble sendt videre til bloggen din og det var kanskje det som var meningen? :) Enig i mye av det du skriver om boken der, men ble ikke så "frelst" som deg. Hver sin smak :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det pc'en min eller er svaret blankt? Sitter på verdens mest utdaterte data :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria