Stardust er fin. Og Warm Bodies hadde jeg stor moro av. En herlig helt, selv om han var død ... Jeg må innrømme at hvis jeg må velge mellom Pride & Prejudice, og Jane Eyre, så vinner Jane Eyre hver eneste gang. Den står godt plantet øverst på min liste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Isaac Marion har visst sluppet en "prequel" til "Warm Bodies", nemlig "The New Hunger". Men bare som e-bok foreløpig, og bare på noe som heter Zola Books, som høres veldig interessant ut, men jeg tror jeg venter på papirversjonen. Og nå ble jeg mer enn tidligere nysjerrig på "Jane Eyre." Må visst se å få bestilt den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jane Eyre er kjærlighetsromanen alle andre kjærlighetsromaner er misunnelige på :D. Generelt er jeg skeptisk til prequels - hvorfor må de skrive en bok/lage en film om handlinger som ligger foran den boken/filmen som kom først? Kunne de ikke ha gjort det med en gang? Men jeg kommer til å ta en titt på denne, selv om jeg tror det kan bli vanskelig å toppe Warm Bodies, egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemann