Jeg leste nylig denne boka og er enig med deg i set meste.

For meg er dette en av de bøkene man skal ta seg god tid med og bare lese et kapittel da og nå. Vakkert skrevet, men kommunikasjonen mellom de to personene irriterte meg. Det er blitt lagd litt for lite vekt på "daglilgdags" samtale mellom personene, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg tror denne boken er så spesiell nettopp fordi den ikke har med det dagligdagse, det er fokus på de fine samtalene og det som betyr noe - eller de tankene man aller helst gjemmer på til spesielle stunder kan man vel si.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg opplevde at det var nettopp mangelen på noe særlig dialog som på mange måter var essensen i forholdet mellom de to kvinnene. Og at det var betraktningene, observasjonene som "bar" historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig, mangelen på den hverdagslige småpratingen styrket boken for min del. Den var fin og rørende - og bare kapittelbenevnelsene var så vakre at jeg måtte lese dem flere ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tok litt tid før jeg var "inne " i boka, men den bar meg videre etterhvert med sin varhet og spesielle kontakt mellom disse kvinnene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KkntschjrldStig TBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Ellen E. MartolPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieAnne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit Høvde