Jeg syns egentlig kritikken var litt overdreven Sjelden jeg avbryter bøker, men denne avbrøt jeg da jeg kom halvveis. Kanskje fordi jeg hadde litt for høye forventninger? Den var ikke såååå artig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg. Jeg har heller ikke skjønt all lovprisningen denne boka har blitt møtt med. For meg spriker den på flere måter. Hva handler den egentlig om? Er det ment som en kritikk av et konformt omsorgssamfunn der hundreåringer blir plassert på gamlehjem der de ikke ønsker å være? Er det en slags gjennomgang av det 20. århundrets historie og viktige statsmenn? For meg ble handlinga for tullete. For mye skrønehistorier!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Humor
Boke er bra og vi trenger litt humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde VrangsagenqweeksilberFarfalle