"Sitt eget liv" er bok nr to om Lena, den første boka heter "Senere, Lena". Akkurat de bøkene kan kanskje virke litt gammeldagse - jeg husker de gjorde det for meg da jeg leste dem på åttitallet allerede! Men de er jo lettleste og typisk Elstad-stil, verdt å lese, men ikke hennes beste.
Jeg liker nok aller best debutboka hennes, "Folket på Innhaug", og de andre tre bøkene om Innhaug, men det er kanskje fordi jeg leste dem først :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste "Senere Lena" på grunn av at problemstillingen til oppgaven min dreide seg om ekteskapets betydning gjennom tidene. Da var denne boken et flott eksempel på ekteskapets betydning gjennom 60-80 tallet, og jeg forelsket meg i Elstad sitt språk og stil :) Skal nok lese "Folket på Innhaug" også, for en av mine venniner anbefalte den etter at hun skrev om den i sin oppgave ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie Uvaag