wow, hvor skal jeg begynne når det kommer til denne boken. Først og fremst er Anne Karin Elstad en stor forfatter, og jeg fikk først vite om hennes bøker etter en fordypningsoppgave i norsk. "Maria, Maria" har et flott, unikt og utdypende språk. Som dere sikkert vet handler denne boken om Marias hjerneslag, og jeg føler meg like fanget i kroppen min som hovedpersonen når jeg leser denne boken. Med andre ord, har forfatteren klart å forklare dette så godt at du blir en del av handlingen. Boken er veldig troverdig og jeg karakteren Maria var godt beskrevet.

Jeg anbefaler virkelig folk å lese denne boken, for du får et nytt syn på hjerneslag og ikke minst masse kunnskap om det. I 2013 kommer jeg til å lese masse bøker av denne forfatteren, og neste bok ut tror jeg blir "Sitt eget liv" av samme forfatter : )

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Sitt eget liv" er bok nr to om Lena, den første boka heter "Senere, Lena". Akkurat de bøkene kan kanskje virke litt gammeldagse - jeg husker de gjorde det for meg da jeg leste dem på åttitallet allerede! Men de er jo lettleste og typisk Elstad-stil, verdt å lese, men ikke hennes beste.
Jeg liker nok aller best debutboka hennes, "Folket på Innhaug", og de andre tre bøkene om Innhaug, men det er kanskje fordi jeg leste dem først :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste "Senere Lena" på grunn av at problemstillingen til oppgaven min dreide seg om ekteskapets betydning gjennom tidene. Da var denne boken et flott eksempel på ekteskapets betydning gjennom 60-80 tallet, og jeg forelsket meg i Elstad sitt språk og stil :) Skal nok lese "Folket på Innhaug" også, for en av mine venniner anbefalte den etter at hun skrev om den i sin oppgave ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundElisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeRufsetufsa