Jeg vokste opp med Den vesle vampyren bøkene, TL - bøker, Nancy Drew, Bobseybarna, og en bokserie jeg ble temmelig hekta på, nemlig Grøsserne av R.L Stine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg kommer på flere og flere jo lenger denne tråden blir. Grøsserne og den vesle vampyren likte jeg og. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var så hekta på begge de to bokseriene. Har alltid lest, men fikk økt leseglede takket være de bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde glemt begge to jeg, men nå som jeg ble minnet på de(tusen takk), så tror jeg jammen jeg skal prøve å lese de med barna mine og. De var jo fantastiske! Merker jo at ungene blir glade i bøker jeg nyter å lese, naturlig nok. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det syns jeg du skal gjøre for det er veldig tidløse bøker så barna dine kommer garantert til å like bøkene hvis de har sansen for grøss og spenning kombinert med humor:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat de samme bøkene leste jeg og, men jeg leste også "skyggeserien" av Maria Gripe, 5-serien av Enid :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hørt mye om Skyggeserien, men den oppdaget jeg aldri da jeg var lita selv om jeg leste bestandig og mye variert. Men man blir aldri for voksen til å lese barne/ungdomsbøker. Så det er aldri for sent:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB