Veldig enig i den siste biten...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg var tidligere en aktiv bruker av Bokvenner-sidene i Bokklubben. Men etter hvert fungerte disse sidene dårligere og dårligere, og jeg ga til slutt opp. Det var i den forbindelse jeg ble gjort oppmerksom på bokelsker-sidene.

Jeg synes det er kjempeinspirerende å utveksle tanker om bøker, få innblikk i hva andre leser, la meg inspirere til å lese bøker jeg kanskje ellers ikke hadde funnet frem til på egen hånd. Faren er imidlertid at all tiden jeg bruker på disse sidene, stjeler verdifull lesetid fra meg. ;-) For man BLIR litt avhengig!

Noe jeg savner på Bokelsker-sidene er en slags "egen" side, hvor man kan administrere egne bokanmeldelser. Jeg savner også å kunne putte en og samme bok i flere bokhyller. Hvis disse ønskene hadde blitt oppfylt, ville dette nettstedet blitt helt perfekt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

G LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine Louise