Jeg er veldig begeistret for hele siden egentlig. Det å få organisert sitt eget leseliv er jo veldig gøy. Oversiktlig og fint å kunne lage "ønsker å lese" lister o.s.v. Så skal det sies at jeg bruker mye tid på å se hva andre leser. Spesielt artig er det når f.eks. noen jeg følger har favorittbøker jeg aldri har hørt om, og finne slike perler som passer meg midt i blinken :)

Denne siden er avhengighetsskapende. Bruker nesten mer tid på å finne ut hva jeg VIL lese istede for å faktisk lese!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Veldig enig i den siste biten...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var tidligere en aktiv bruker av Bokvenner-sidene i Bokklubben. Men etter hvert fungerte disse sidene dårligere og dårligere, og jeg ga til slutt opp. Det var i den forbindelse jeg ble gjort oppmerksom på bokelsker-sidene.

Jeg synes det er kjempeinspirerende å utveksle tanker om bøker, få innblikk i hva andre leser, la meg inspirere til å lese bøker jeg kanskje ellers ikke hadde funnet frem til på egen hånd. Faren er imidlertid at all tiden jeg bruker på disse sidene, stjeler verdifull lesetid fra meg. ;-) For man BLIR litt avhengig!

Noe jeg savner på Bokelsker-sidene er en slags "egen" side, hvor man kan administrere egne bokanmeldelser. Jeg savner også å kunne putte en og samme bok i flere bokhyller. Hvis disse ønskene hadde blitt oppfylt, ville dette nettstedet blitt helt perfekt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VariosaFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje Mathisen