Denne boka tok meg med storm! Vi møter flere kvinneskjebner fra dagens India. Kvinnene møtes i en togkupe - en egen kupe for damer - og hver og en av dem forteller sin historie. Spennet i historiene som fortelles er stort, og vi får sånn sett innblikk i hvordan kvinner fra ulike sosiale lag lever sin liv. Dette er historier om overgep, kvinneundertrykkelse, om å ofre seg for familien etc. Boka anbefales varmt!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hmmmm. Jeg avbrøt faktisk Damekupeen....
Åpningen var lovende, den første skildringen fra togreisen og hovedpersonens beslutning. Men etter ca. 60 sider mistet jeg interessen; kjentes som dette/disse temaene har jeg da lest flere ganger før (hjelper ikke at handlingen er lagt til India). Jeg betviler ikke at boken er varm ("en varm bok" som det sto på det danske omslaget) og betagende. Men jeg falt altså av.

Interessant å se de gode omtalene her (jeg avbrøt ikke bare, men lot boken bli liggende og har den ikke lenger.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så synd!

Dersom du likevel skulle ombestemme deg, er det ikke noe problem å få tak i boka igjen. Den selges nesten over alt til nedsatt pris.

;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, dette er en bok som fra første side bergtok meg. Den har alt jeg krever av en god bok. Her er det setninger til ettertanke, sjarmerende beskrivelser av hverdagsliv, flotte personkarakteristikker og ikke minst så er det en bok som både fikk meg til å trekke på smilebåndet og få klump i halsen på samme tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergLilleviHarald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila