Har nå lest den ferdig og jeg må innrømme at det ble en del skumlesning på slutten. Fikk enkelte ganger følelsen av at forfatteren var inspirert av Harry Potter bøkene.
I omtalen av boken står det at den har et voksent lesenivå, er ikke enig i det, dette er en ungdomsroman etter min mening.
Ser at mange har gitt den høye terningkast, så ja den er nok godt likt, og det er heller ingen dårlig bok, falt bare ikke i smak hos meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, Harry Potter? Det ville jeg aldri tenkt på... og jeg ville definitivt ikke anbefalt den som en ungdomsroman. Utrolig morsomt hvor forskjellig man kan oppfatte bøker!:) Du har forresten to nydelig hunder:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GladleserCeciliePiippokattakntschjrldAkima MontgomeryStig TKirsten LundTine SundalConnieEgil StangelandHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23