Blir litt nysjerrig på prefferansene dine når jeg leser en slik slakt. Mulig jeg tar feil, men får en misstanke om at du ikke liker denne type bøker i det hele tatt ? Hvis det er riktig, blir vel denne kritikken litt malplassert.
Hvis jeg tar feil, hva er isåfall dine favoritter innen sjangeren ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg liker krim, har lest masse god krim. Men den her falt ikke i smak sånn sett. Språket er så enkelt at et barn kunne skrevet den. Følte som sagt jeg leste en barnebok for voksne. Historien fenget greit nok den, men jeg hadde forventet langt mer. Kanskje fordi alle skryter Nesbø så langt oppi skyene at jeg hadde for høye forventninger, jeg vet ikke. Favorittene mine er vel Henning Mankell og Robin Cook

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har ikke lest noe av Nesbø tidligere såvidt jeg forstår? Jeg vil anbefale deg å f.eks. ta en titt på Snømannen om du synes denne boka ble enkel. For den er ganske annerledes enn den boka jeg har lest om Harry Hole i alle fall. For meg var dette mer en "morokrim" (positivt ment), kjapp underholdning, enkle karaktertegninger, osv. Og på det premisset likte jeg den godt. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var min første Jo Nesbø bok ja. Jeg har noen Harry Hole bøker liggende, har bare ikke lest de enda. Men mamma lånte de og hadde samme oppfatningen av dem som jeg hadde av denne, så jeg skal innrømme jeg er litt skeptisk. Men skal gi de en sjanse bare jeg kommer meg gjennom noe annet først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff, nei, ikke les Snømannen, den var så dum..... :) Egentlig bør man vel lese dem i serie, ellers blir det litt forvirrende. Jeg likte den siste....Gjenferd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå ble jeg nysgjerrig, hva synes du var dumt med den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slutten....ble så usannsynlig og oppkonstruert, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB