Hørs ut som en veldig god idê å avlyse jula! Det skulle vi alle gjort!!
Ellers så har jeg gått litt amokk på bibliotekets nettside i det siste og bestilt en helg haug av bøker.....så her håper jeg på mye lesing fremover!
Nå holder jeg på med Skygge av Karin Alvtegen, og Er du også særligt sensitiv av Susanne Møberg.
Da jeg er ferdig med Skygge skal jeg begynne på Monstermenneske av Kjersti Annesdatter Skomsvold , en bok jeg har gledet meg til en stund! Håper den står til forventningene!
Lenger kommer jeg nok neppe i løpet av helga....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Så du synes alle bør avlyse julen fordi noen ikke har det greit, en underlig tankegang. Hva med dem som har det greit og gleder seg til jul, bør de nektes denne gleden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo ikke akkurat realistisk å tenke at den noen gang vil bli avlyst, men er ikke fremmend for tanken å droppe den nei, hvis det hadde vært et alternativ.....
Tror det ville hjulpet utrolig mange!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er urealistisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, synes nå jula er en koslig tid jeg, hvor de som kan burde benytte muligheten til å tilbringe tid med familien.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Joda, er ikke det. Men det er så utrolig mange som gruer seg til jul og som ikke har det noe bra i jula...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste nylig i en avis at det er så mange som 200 000 barn i Norge som av en eller annen grunn gruer seg til . Det er et urovekkende antall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørte dette på radioen i dag... det er 200 000 barn som gruer seg til jul KUN pga alkohol.... Alt annet kommer i tillegg! Helt vanvittig!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettopp! Og det er så mange som har det vanskelig på denne tiden uansett. Det er så mange som ville hatt det lettere hvis det ikke var for "presset" om at man har det så bra i jula, og alle er så glad i hverandre, og nesten konkurranse i å få finest gaver, flest sosiale ting osv osv.
Virket som det er så innmari mange som gruer seg til jula, hvis de tør å være ærlige, men setter på smile-maska fordi det er det som er forventet..
Trist!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er sikker på at det er mange som føler nettopp det "presset" du nevner. Og jeg vet om to personer i min bekjentskapskrets som i disse dager er temmelig langt nede, bl.a fordi de føler /tror at "alle andre" har det så bra nå rundt jul. Det er nok mange som gleder seg til jula er over..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline