Denne boka har eg hatt liggande lenge, utan å lese. No, når den er ferdiglesen, er eg glad for at den vart "spart" så lenge. Svært gode, og til dels humoristiske, person-og miljøskildringar, gjer boka til ein favoritt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Alle oddingene som har lest boka til byens i dag største sønn, koser seg også over personene og miljøet han skildrer. Riverton-vinneren har noe noir-aktig over seg; elementer fra tidligere krimhelter som Marlowe m.fl. For å fullt utbytte av boka burde du og enhver leser som kommer annet sted fra reise til Odda og gå i fotsporene til hovedpersonen. Akkurat som med Gryttens store gjennombrudd, Bikubesong, som har fått sin vandring under navnet Bikubegong. Den foregår alltid under Litteratursymposiet i oktober. Velkommen til Odda:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjem gjerne til Odda:) Eg er faktisk fødd i Odda, og familien til mor mi er frå Odda og Jøsendal, og då eg var yngre var eg i Odda minst ein gong i året. No bur eg på Sunnmøre og dei fleste av "fastrene", "mostrene" og "farbrørne" (til mor mi)lever ikkje lenger, så då vert vegen om Odda litt lang. Men kjennskapen til Odda gjer nok at boka vert ekstra god. Det er kjekt å lese om stader ein har vore og kan kjenne seg litt att i. Som hovudpersonen i boka, har eg òg besøkt oldebesta mi på "gamle"- gamleheimen i Odda. Han besøkte vel kanskje mormora si...Eg har lese Popsongar, men ikkje Bikubesong, skal ikkje vente så lenge med den:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ojsann, ser man det :-) Jeg er opprinnelig fra Romerike, Nannestad for å være presis. Men jeg har bodd i Odda siden 1. november 1992 og hadde således 20-årsjubileum nå i høst. Det har vært virkelig gøy å følge oppblomstringen av litteraturmiljøet her, hvorpå Litteratursymposiet og dets grunnleggere har vært lokomotivet.

Popsongar har forøvrig ramla litt vekk hos meg. Men en dag, en vakker dag...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_Meson