Får jo se hvilket omslag man får lyst til å stemme på etter hvert, men dette var i alle fall en lydbok jeg fikk veldig lyst til å høre, og det må jo være en god bieffekt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du er jo lydbokeksperten. Har ikke du noen favoritter? Fortell litt hvorfor du liker de omslagene så godt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok bare innen krimhørespill at jeg er spesielt godt bevandret. Men jeg skal bruke litt tid på dem, og se om jeg kan plukke frem noen favoritter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var netopp det jeg håpet på at du skulle si!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange fine - og stilmessige svært forskjellige - omslag på hørespillene. Jeg var/er svært glad i det klassiske omslaget på "De dødes tjern" - blir ofte minnet på det når vi kjører forbi slike småtjern. Men dette omslaget finnes ikke på hørespillet som selges nå. Omslaget til "Døden ved vann" har mye av samme stemningen i seg.

"Likrøveren" og "Den tredje mann" er også eksempler på omslag jeg liker. Men like mye som å skryte av enkeltomslag vil jeg skryte av ideen med å la forfattere med mange titler få sin særegne stil, slik som Knut Gribb/Stein Riverton og Paul Cox.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MHarald KMarianne  SkagesiljehusmorJan-Olav SelforsTheaTove Obrestad WøienReadninggirl30NorahJarmo LarsenPiippokattaToneTrude JensenAnniken RøilAud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonny