Denne boka handler om tre ungdommer fra tre ulike land (Norge, Tyskland og USA) som kun har det tilfelles at de fyller tretten år på samme dag. De våkner opp sammen, innestengt i et fangehull uten å vite hvordan eller hvorfor. Det viser seg at de fra fødselen har blitt valgt ut til å være åndejegere. Deres oppgave er kort fortalt å utrydde onde ånder som forviller seg inn i menneskeverdenen.

Jeg må innrømme at jeg synes dette hørtes spennende ut, men jeg ble veldig skuffet. Jeg synes det ble kjedelig og det ble liksom aldri ordentlig spennende. Dessuten stusset jeg litt på språket i boka, som jeg til tider synes var dårlig. For eksempel ungdommenes læreånd (som er mange tusen år gammel) bruker uttrykket ond smurf!? Og andre småting, som at denne samme ånden kjenner til hamburgere fra vår moderne tid, men ikke datamaskiner...? Temaet er nokså originalt, og boka er realtivt lettlest med tanke på skrift og oppsett, men det er det. Dette er første boka i en serie...

Innholdsmessig passer den for barn fra rundt 11 år (?), men det er litt for mye banning synes jeg, til at den passer til denne målgruppa. Faen og jævlig blir brukt flere ganger.

Styr unna!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Let's go dude Let's go dude Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude
Let's go dude

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rørende enig med deg. Synd det, skulle gjerne hatt noe bra med den tematikken å anbefale...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Usj ja, og jeg skal presentere den på neste famba-møte på jobben... må passe meg så jeg ikke totalslakter den helt! ;) Ser vi har noen felles venner på Facebook forresten, navnet ditt dukker opp titt og ofte der :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg meg til, da. :-) Hvorfor ikke slakte hvis det er det du synes den fortjener?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal