Åndejegerne

av (forfatter).

Aschehoug 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (14 terningkast.)

36 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Norske Eirik, Gunther fra Berlin og Lizzy fra New York har i utgangspunktet bare én ting felles: De fyller tretten år på samme dag. Men denne bursdagen blir ikke som andre. De våkner opp sammen, innestengt i et fangehull, uten å vite hvor de er eller hvordan de kom dit. De er utvalgt - de skal bli åndejegere.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788203255021

EAN 9788203255021

Serie Åndejegerne (1)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 197

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 4 1 6 1

Bokomtaler

Denne boka handler om tre ungdommer fra tre ulike land (Norge, Tyskland og USA) som kun har det tilfelles at de fyller tretten år på samme dag. De våkner opp sammen, innestengt i et fangehull uten å vite hvordan eller hvorfor. Det viser seg at de fra fødselen har blitt valgt ut til å være åndejegere. Deres oppgave er kort fortalt å utrydde onde ånder som forviller seg inn i menneskeverdenen.

Jeg må innrømme at jeg synes dette hørtes spennende ut, men jeg ble veldig skuffet. Jeg synes det ble kjedelig og det ble liksom aldri ordentlig spennende. Dessuten stusset jeg litt på språket i boka, som jeg til tider synes var dårlig. For eksempel ungdommenes læreånd (som er mange tusen år gammel) bruker uttrykket ond smurf!? Og andre småting, som at denne samme ånden kjenner til hamburgere fra vår moderne tid, men ikke datamaskiner...? Temaet er nokså originalt, og boka er realtivt lettlest med tanke på skrift og oppsett, men det er det. Dette er første boka i en serie...

Innholdsmessig passer den for barn fra rundt 11 år (?), men det er litt for mye banning synes jeg, til at den passer til denne målgruppa. Faen og jævlig blir brukt flere ganger.

Styr unna!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De første sidene var lovende, med et tilsynelatende spennende plot. Desto større ble skuffelsen når fortsettelsen slettes ikke kunne leve opp til starten. Dårlig grammatik, oppstykket og kunstig dialog, lite engasjerende persongalleri og kjedelig handling. Dessverre!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Næh... Tre utvalgte tenåringer, onde ånder og greier. Men det blir aldri ordentlig spennende, og de laaange forklarende passasjene blir bare oppstyltede kjedelige. Og hvilken flere tusen år gammel ånd bruker uttrykket "en ond smurf"?? Pluss for originalitet i tematikk, men det holder altså ikke. Etter min mening.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne er bare dårlig. Den gir ikke mening og er dårlig skrevet, denne passer for 11 åringer men det er for mye banning. Ånden vet hva en burger er men ikke en PC. Han nevner også smurf som gir i gen mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

boka er ganske trash Dårlig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Populære serier for barn som gjerne lar seg skremme av historier om møter med mørke, overnaturlige krefter. (Den første boken i hver serie er tatt med i listen.)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Dødelig gjenkomst" av Magne Hovden
 • "Forvandlerne" av T Cooper
 • "Pyro" av Stein Morten Lier
 • "Sjelenes brønn" av Ørjan N. Karlsson
 • "Skyggen" av Petrus Dahlin
 • "Pakten" av Arne Berggren
 • "Rottereir" av Widar Aspeli
 • "Pesten - the young world" av Chris Weitz
 • "Novas krig" av Åsa Schwarz
 • "1992" av Jon Ewo
 • "Vindeltrappen" av Mary Roberts Rinehart
 • "Oppdraget" av Allen Zadoff
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver