Da er det oppklart, og takk for det:) Men - av brukerhensyn - synes jeg det er dumt! Da kan vi jo gå glipp av mye som er "godt sagt". Som bokomtaler det er lagt mye mer arbeid i enn i en kort kommentar under diskusjoner, eller sitater opprinnelig skrevet av mer velformulerende og kloke hoder enn de fleste av oss har;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er eg einig med deg i. For å illustrere kor dumt det er å utelate sitat og bokomtaler frå "dagens innlegg", kan du gå inn å sjå kva slags rølpete innlegg som vart kåra til gårsdagens beste.

Eg står på mitt - stjerneutdelinga bør verte avgrensa til områdene som omhandlar boksfæren. Eller kanskje, om nauden er stor, eit svært engasjerande innlegg. Ein kan vise god tone utan å måtte belønne kvart einaste innlegg. Det strekker vel til med eit smiletryne. =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å illustrere kor dumt det er å utelate sitat og bokomtaler frå "dagens innlegg", kan du gå inn å sjå kva slags rølpete innlegg som vart kåra til gårsdagens beste.

Ha, ha!
Vil gjerne gi deg et drøss av stjerner for selvironi :-)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg. Alle innlegg burde vært inkludert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LilleviHarald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine Sundal