Jeg holder på med "19 år" av Thomas Bernhard. Dette er en meget interessant, men ganske tung bok. En selvbiografi av en helt spesiell forfatter. Så jeg holder iherdig på og skal lese den ferdig før jeg begynner på en ny bok. Og da må det bli en noe lettere, kanskje "Sjelenes herre" av Irene Nemirovsky som jeg akkurat har fått inn av døren! Jeg vet at den også er en alvorlig bok, men neppe så tung som den jeg holder på med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg må bare innrømme at jeg har lagt boka til side. Ikke fordi den er dårlig, men det er ikke akkurat oppbyggelig litteratur i årets mørkeste og tristeste måned. Jeg får ta den frem en deilig sommerdag! Nå starter jeg full av forventning på "Ulvetid" av Hilary Mantel, vinner av Booker-prisen 2009.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnita