Litt overraskende at du konkluderer som du gjør. Jeg, og flere med meg mente nettopp at det var bokas litterære kvaliteter som var dens styrke, og at det skinte igjennom at forfatteren opprinnelig var/er lyriker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes boka hadde kvaliteter som jeg ikke riktig fikk fatt i. Jeg er begeistret for rike skildringer om natur, vær, tanker, overtro osv, og følte at det var mye av det. Men jeg fikk ikke tak i dette, det ble bare masete. Jeg hørte lydbok, kanskje hadde jeg fått et helt annet inntrykk om jeg hadde boka fysisk tilstede ( se det jeg har skrevet om lydbok vs papirbok).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg avbrøt dene nå, den gir meg ingenting og jeg kjeder meg mens jeg leser. Får ikke tak på historien og absolutt ingenting ved boka som fenger meg etter ca 150 sider. Litt skuffende, mange som liker den, men jeg er ikke en av de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GroIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustin