Lydbok. Den fikk tida til å gå. Det var en spennende historie og jeg ønsket å se hvordan det gikk. Men det var også det hele - vet egentlig ikke hvor mye jeg sitter igjen med. Hadde papirboka gitt et annet inntrykk?
Om jeg vil anbefale boka til andre kommer an på hensikten med å lese: for å få tida til å gå med en spennende og interessant historie, ja. For å få en litterær opplevelse, nei. Men for all del, les selv og avgjør. Jeg terningkast fire.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå, snart to år etter at jeg hørte på lydboka dukker den fortsatt opp i mine tanker. Jeg husker at jeg var noe kritisk til boka og sa at den ga meg lite, men skyldte på at jeg hørte den som lydbok. Kanskje hadde den noen kvaliteter jeg overså, eller rettere overhørte/ gikk tapt i opplesningen. Kanskje bør jeg finne fram boka og lese den ( hvis jeg får tid - det er så mye annet som står på tur føre).
Er det andre som har det på samme måte? Leser/ hører en bok og synes den er dårlig og regner med at den blir fort glemt, men så dukker den opp i hukommelsen og vil ikke forsvinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt overraskende at du konkluderer som du gjør. Jeg, og flere med meg mente nettopp at det var bokas litterære kvaliteter som var dens styrke, og at det skinte igjennom at forfatteren opprinnelig var/er lyriker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka hadde kvaliteter som jeg ikke riktig fikk fatt i. Jeg er begeistret for rike skildringer om natur, vær, tanker, overtro osv, og følte at det var mye av det. Men jeg fikk ikke tak i dette, det ble bare masete. Jeg hørte lydbok, kanskje hadde jeg fått et helt annet inntrykk om jeg hadde boka fysisk tilstede ( se det jeg har skrevet om lydbok vs papirbok).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg avbrøt dene nå, den gir meg ingenting og jeg kjeder meg mens jeg leser. Får ikke tak på historien og absolutt ingenting ved boka som fenger meg etter ca 150 sider. Litt skuffende, mange som liker den, men jeg er ikke en av de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline