Liker du britisk humor vil du elske Jerome K. Jerome. Three Men in a Boat er noe av det morsomste jeg har lest. Pushkin var den første og den største av de store russiske dikterne (størst i Russland ihvertfall, her er det vel Tolstoy og Dostoyevsky som regnes som de største). The Queen of Spades er en kort novelle, men meget god.

Den Lille Prinsen har jeg aldri lest, men jeg forsøker å lære meg selv fransk, så jeg kommer nok til å lese den en gang. A Little Princess er en helt annet bok, men den er en barnebok den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Beklager der leste jeg altfor fort og/eller blanda sammen innlegg. Britisk humor står mitt hjerte nær, så Jerome K. Jerome kan være verdt å stifte bekjentskap med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHilda