Catch 22 står på ønskelisten min og Pesten og De tre musketerer står uleste i hyllene mine. Ellers har jeg lest Anna Karenina og Den lille prinsen, begge tåler godt og gjenleses flere ganger. Aleksandr Pushkin er ukjent for meg. Jerome K. Jerome ringer det en liten bjelle, skal hente info på begge to. Takk til deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Liker du britisk humor vil du elske Jerome K. Jerome. Three Men in a Boat er noe av det morsomste jeg har lest. Pushkin var den første og den største av de store russiske dikterne (størst i Russland ihvertfall, her er det vel Tolstoy og Dostoyevsky som regnes som de største). The Queen of Spades er en kort novelle, men meget god.

Den Lille Prinsen har jeg aldri lest, men jeg forsøker å lære meg selv fransk, så jeg kommer nok til å lese den en gang. A Little Princess er en helt annet bok, men den er en barnebok den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager der leste jeg altfor fort og/eller blanda sammen innlegg. Britisk humor står mitt hjerte nær, så Jerome K. Jerome kan være verdt å stifte bekjentskap med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen