Takk for din meget velskrevne og interessevekkende anmeldelse! Jeg har også boken stående, og nå må jeg skynde meg å legge den til i "Skal lese", så er sjansene større for at jeg kommer på den når jeg ikke har en annen bok som ligger klar, - men det har jeg nå, for "Jeg nekter" har akkurat ankommet huset:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eg ventar på Jeg nekter. Men Kongens fall las eg opp att og opp att for snart eit halvt hundreår sidan ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, da skjønner jeg jo hva jeg må lese etterpå! Men egentlig sto Selma Lagerløfs Löwenskiolds- trilogi for tur, også er jeg med i en lesesirkel hvor det dukker opp en ny bok hver måned ... Hm, livet er ikke lett;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tilbakemelding. Uansett alltid hyggelig. Ekstra hyggelig at du skriver "interessevekkende" om min anmeldelse. For det er akkurat slik den er ment fra min side. Hverken du eller andre trenger være enig med meg i hvor god en bok er, men har jeg vekket interesse for objektet, er min hensikt oppnådd. Pluss : Viktigere(!) : å ha oppnådd kontakt med en annen bokelsker, mer direkte enn en stjerne. Lykke til med "Jeg nekter" som vi (som ikke har lest den) kanskje kan få sitater, anmeldelse m.a.o -for min del:Her kan du vekke min interesse! (Når et tilfelle vil og tiden er inne.)
Ha en fin søndag og igjen; takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for hyggelig tilbakemelding på tilbakemeldingen:-) Og god søndag til deg også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RonnyKjell F TislevollKirsten LundIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine Sundalelme