Du er altfor beskjeden. "Kongens fall" fant jeg i dag på loppemarked. Og skulle den skuffe meg, så har jeg ikke betalt mer enn ti kroner for den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tror ikke du vil angre dette kjøpet, kjære gretemor. Takk for din -som vanlig- velmente respons.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tror ikke jeg heller. Tidligere denne uken fant jeg "Dit elven fører oss" på salg og nå er den på vei i posten, så får jeg finne den frem når det føles riktig. Hjertelig takk for dine gode innspill.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei igjen. Også her-jeg har i ettertid tenkt litt på deg og årsaken til din lille redsel for å gi deg i kast med "elven". Jeg tror man av og til må " ta tyrene ved hornene" og på den måten komme seg "videre" i livet. Lett å si. Men , etter min mening er denne boken så god at ..........Vel, vi kan " snakkes" etter du har mestret elvens strabaser , for det er jeg sikker du vil gjøre. Og du vil ikke angre deg! Tror nå jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11