Jeg holder på med en trilogi fra P.G. Woodhouse, Ring på Jeeves, Utmerket Jeeves, og Jeeves den uforlignende. Satser på å få lest den ferdig i helgen, er så vidt over halveis. Jeg sitter og ler høyt mens jeg leser, det er en herlig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg også koser meg med Wodehouse, men jeg befinner meg på Blandings i Heavy Weather. Foreløpig har jeg ikke lest noen av Jeeves-bøkene, men hvis de er i nærheten av like morsom som Blandings-serien så er jeg solgt!

I tillegg leser jeg The Brothers Karamazov som del av en lesesirkel på Goodreads. Den har jeg ingen planer om å fullføre i helgen, men innen året er omme skal den være utlest. Selv om jeg så vidt har kommet i gang tror jeg neppe det blir problematisk å fullføre på et par måneder, for boken er allerede interessant og den er også overraskende lettlest. Jeg leste Crime and Punishment i 2010 og den synes jeg var tyngre å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Wodehouse og hans persongalleri er uforlignelig, personlig er jeg mest betatt av Jeeves og Bertie. Det kan være fordi det var de første bøkene jeg leste av denne forfatteren, og jeg leter fortsatt fram disse når jeg virkelig har behov for å le. Gled deg :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Frode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger Martinsen