Jeg likte boken godt, den var fint skrevet, jeg følte jeg kom innpå hovedpersonene og jeg var stadig spent på hva som ville skje videre. Litt trekk for åpen slutt, det er jeg ikke så glad i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der var siste side lest og må si at jeg likte denne boken godt. Beskriver godt Mary og grunnen til at hun spiser så mye som hun gjør. Synes slutten var helt ok, det er jo slik livet er. Ikke alt vi får svar på, eller så kan det jo hende forfatteren skriver en oppfølger...en god leseopplevelse var det uansett, leste ut boka på en dag...herlig med ferie, kan lese hele dagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken