Jeg synes boken var veldig bra. Den klarte å holde spenningsnivået oppe fra start til slutt, og jeg likte karakterene i boka og.

Kan absolutt anbefales, og jeg ser frem til å lese flere bøker av Jan-Erik Fjell :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Helt enig, innblandingen av mafia i historien var med ogsaa aa gjoere boken baade lesbar og spennende, og maaten de to historiende ble flettet sammen var imponerende. Topp norsk krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i alt du sier her, ikke et dødpunkter i denne boka etter min mening. Imponerende debut og skyggerom er lagt til huskelista allerede.:-) jeg likte også karakterene godt, den godeste Anton var til tider så grinete at det ble morsomt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Synes dette var bra. Noen løsninger er litt "lettvinte", men det forhindrer ikke at boka engasjerer - hele veien! For de av oss som er "mafiaelskere" har boka en morsom tilleggsdimensjon - uten at jeg skal røpe noe rundt dét!

Anbefales! Klar for neste fra hr. Fjell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre