Eg har eit problem. Eg har det med å misse innlegget eg har skrive når eg postar det. Før trudde eg det var bokelskere som tøysa med meg, no oppdaga eg brått at det er min eigen feil. Eg trykker nemleg på det blå ikonet "svar" i staden for det blå ikonet "lagre". Dette er sikkert ikkje eit problem for mange, men for meg som er over gjennomsnittleg distre, og brukar over gjennomsnittleg lang tid på å skrive eit enkelt innlegg, er det problematisk.

Hadde det vore mogeleg å få fjerna svarikonet (det er vel ikkje nokon grunn til at det skal vere der etter at ein allereie har trykt seg inn på innlegget ein ynskjer å svare på?), eller kanskje skifta farge på det slik at det ein ikkje automatisk trykker på det?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå skjønner jeg endelig hvorfor mine svar ikke kommer med:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du er ikke alene. Det hadde ikke gjort noe om det var forskjellig farge på de to knappene eller andre måter å skille de. Fort gjort å trykke feil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPaco