Teige er tilbake på nivået med den første boka med Kajsa! Herlig spennende bok, bra driv, fin oppbygging, historisk lærerik, fint språk og flyt, og spennende slutt! Kort sagt en krim- og spenningsbok som innfrir forventningene. Bok 2 om Kajsa innfridde ikke, og skuffelsen var stor. Men her er vi tilbake tli nivået i bok 1 om Kajsa, og det er virkelig bra!

Boka virker veldig realistisk, da jeg er sikker på at det er fortsatt flere hendelser fra krigen som preger mange mennesker i Norge. Det var forskjellige valg under krigen som får store konsekvenser enda, selv om en ikke tenkte på det da, at det kunne gi slike konsekvenser. Mye bitterhet, hevntanker, kjærlighet, og ikke minst svik.

Teige har fått med mange menneskers historier inn i denne krimromanen, og det er med på å gjøre dette til en god bok. Det er ikke alltid bare selve krimhandlingen som jeg synes gjør boka spennende, men også alle parallellhistoriene. I et slikt lite og tett og gjennomsiktig samfunn er det lett å kjenne seg igjen i mange av personene.

Artig å følge Kajsa videre, bli enda bedre kjent med henne og familien. Spennende å se hvordan det går i det arbeidsmessige samarbeidet med eksmann Aksel og ny samboer Karsten.

Kort sagt en spennende krim- og spenningsroman som jeg virkelig anbefaler. Jeg brukte kun noen få timer på denne, var vanskelig å legge i fra seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En god bokomtale, jeg gleder meg til å lese boka. Jeg har som deg lest de foregående bøkene og likte dem godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit Håverstad