Må være meget spesielt å være deg, nesten litt skummelt.Tenk om du ved et uhell begynner å lese noe når du er på et lite egnet sted, eller har avtaler... Du har sikkert ikke et vanlig a-4 liv. Det er jo umulig å få dette til med en vanlig jobb, barn og forpliktelser...besynderlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg tror nok du legger alt for mye inn i det Sunniva sier. Dessuten er det ikke alle som har sånn trivielle ting å bry seg om eller streber etter et A4 liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da Sunniva sitt svar ikke var nyansert tok jeg det som stod der bokstavelig. Hun klarer fint å besvare dette selv:)

Har opplevd mye underlig etter at jeg ble medlem av bokelskere.no. En annen verden med mange interessante og, for meg, sære uttalelser. For vanlig dødelige som meg er det underholdende og lærerikt å lese hva folk bruker tid å krefter på. Her finnes veldig mange veldig seriøst engasjerte lesere, mange snobber og sikkert en haug med helt vanlige folk som meg.

Selv om en lever et, som du sier; "trivielt" liv, er det verken sikkert at en streber etter dette eller at dette er ensbetydende med kjedelig. Vil bare minne om at det finnes et liv der ute. Og, det lar seg kombinere med lesing.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ikkje ein regel utan unntak. Klarer sjølvsagt å leggje frå meg ei bok. Men, eg les jo helst på tidspunkt når eg har tid å lese bøker ferdig :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Regnet med det. Vanskelig å fungere i den virkelige verden ellers:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorah