Haha, er så enig med deg...!!! Dette er virkelig noe av det verste jeg har lest noen gang...og jeg skjemmes over å innrømme at jeg kom gjennom boka på tre dager. (!!!!) Og jeg fatter ikke at forfatteren er villig til å skrive om to andre utgaver av Bella og Edward (er det det det skal være???????!), for dette ble bare aaaaalt for teit og voldelig. Twilight er et helt annet univers enn dette.... (Sukk <3 )

Epostene var egentlig det som piffet opp dauteksten. Hadde boka bestått av kun epostene - ja, da hadde jeg kanskje likt det.. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ening med dere, bortsett fra når det gjelder epostene. I lydbokutgaven var epostene helt ulidelig å høre på! Hver detalj av eposten leses opp, og det tar evigheter! Nøyaktig klokkeslett, emne, til: fullt navn og adr. innhold, fra: fullt navn og adr. på Christian og selskapet hans. Svar. klokkeslett osv. Og slik gjentar det seg for hver epost som blir sendt frem og tilbake mellom dem. Trodde jeg skulle bli små sprø! Bortsett fra de utallige gjentagelsene av "Himmel og hav", "Hule heite", "Svarte hule", "Shit" , "Wow" , "Min indre gudinne" og "Gisp" med trykk på G, så var epostene noe av det mest irriterende ved boka etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi, det visste jeg ikke! Jeg leste den som bok, og orket ikke å lese hele hilsenen til Christian for n-te gang, klokkeslett etc., men kan godt forstå at det var irriterende å høre på!! Ah, ja, "Himmel og hav" synes jeg det ble liiiiiiiiiiitt for mange av. Og hva i HULESTE er greia med BÅDE "Min indre gudinne" og "Underbevisstheten min"..... ??!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T