Veldig bra liste. Jeg leser ikke mange krimbøker, men får lyst til å lese disse bøkene fordi de handler fra spesielle steder. Jeg har lest mange av dem allerede, Arnaldur, Yrsa, Ann Cleeves. Kanskje jeg skal lese de du har med som jeg ikke har lest. Når du sier i vest mener du da steder som ligger vest for Norge? Ellers tenkte jeg du kunne hatt med bøkene fra Øland til Theorin. Det er jo vest i Europa?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er snakk om vest for Norge ja. Og når jeg tenker på det nå, så snakker vi jo faktisk om krimromaner fra det som i middelalderen var norske territorier i vest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard Holvik