Jeg sier ingenting så lenge reklamen ikke beveger seg. Begynner den å gjøre det, så melder jeg pass.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, rart med all denne reklamen som popper opp alle steder. Derfor bruker jeg Bokelskeresiden når jeg spiller kort (hjerter) på internett. Snart det eneste som er rolig..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg, så lenge reklamen ikke er påtrengende så har vi ikke noe særlig å klage over. Det er opp til oss hvor vi plasserer fokuset vårt. Det er et nødvendig ånde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Problemet mitt er at jeg ikke greier å fokusere på det jeg ønsker å lese når ting beveger seg i skjermbildet. Men, men jeg er litt sær sånn sett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har det på samme måte. Dersom jeg er på let på nett og noe poper så kveler jeg det ved første anledning. Har ikke opplevd det her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenKirsten LundPiippokattamgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine Olsrød