Lurer på hvor seriøs denne siden er, da det blir reklamert for:

Folk som er synske!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

hehe dersom du begynner å se på reklamen så synes du at du ser det overalt og til slutt ser man ikke skogen for bare trær. Jeg har lært meg å overse det. Må si at det er nokså beskjeden så langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg sier ingenting så lenge reklamen ikke beveger seg. Begynner den å gjøre det, så melder jeg pass.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, rart med all denne reklamen som popper opp alle steder. Derfor bruker jeg Bokelskeresiden når jeg spiller kort (hjerter) på internett. Snart det eneste som er rolig..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg, så lenge reklamen ikke er påtrengende så har vi ikke noe særlig å klage over. Det er opp til oss hvor vi plasserer fokuset vårt. Det er et nødvendig ånde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Problemet mitt er at jeg ikke greier å fokusere på det jeg ønsker å lese når ting beveger seg i skjermbildet. Men, men jeg er litt sær sånn sett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har det på samme måte. Dersom jeg er på let på nett og noe poper så kveler jeg det ved første anledning. Har ikke opplevd det her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor? Tenker du på google-annonsene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om du fikk svaret. Prøver igjen:)

Vet ikke hvilken annonse det var. Den er vekke fra siden nå.
Jeg er ikke "hårsår", men liker ikke slike annonser.
Vi er jo alle forskjellige da. (heldigvis)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er ikke veldig begeistra for noe av reklamen som dukker opp jeg heller, men såpass synes jeg vi får tåle når vi har dette flotte nettstedet helt gratis. Synes ikke det går på seriøsiteten til nettstedet eller utviklerne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmsomniferumEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas