Så bra denne boken kunne vært! Historien er veldig bra. Personene blir man fort glad i og den historiske settingen er sett fra en annen side enn man vanligvis ser den. MEN den er så dryg at jeg har holdt på å legge den fra meg opp til flere ganger. Jeg har ca 100 sider igjen og leser den nå kun fordi jeg ønsker å vite hva som skjer med dem. Jeg skulle ønske en annen forfatter kunne tatt tak i den og skrevet den om. Jeg vipper mellom å ønske å gi den tre eller fire stjerner. Jeg ender opp med en treer fordi det er sjelden jeg ønsker å gi opp å lese en bok, men historien i seg selv er verdt mye mer, så det er en sterk treer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er utrolig hvor forskjellig en kan oppleve bøker. Jeg synes den var en av de beste. Veldig sterk historie. Krig og kjærlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørg