Det mest riktige er å snakke for seg selv og ikke " vi", det er ikke alle som irriterer seg over korte bokanmeldelser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Minner om at utgangspunktet kun var et ønske om at det skal bli mer naturlig i oppsettet av siden å legge korte meldinger om bøker som er omtalt en rekke ganger under gamle omtaler. Gjorde vi det ville ikke nye bokomtaler forsvinne i "ensetningsstatements" om de bøkene som nesten alle vet om fra før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet hva utgangspunktet er. Synes bare at det er mange kritiske komentarer om bagateller.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg våger å påstå at det har med nettstedets seriøsitet å gjøre, og det synes i hvert fall ikke jeg er en bagatell.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke uttalt meg om nettstedets seriøsitet. Kan ikke se at det blir mindre seriøst fordi om noen av og til skriver en kort bokanmeldelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lar meg lett provosere nå, og det provoserer meg at du feiltolker/siterer meg bevisst eller ubevisst. "Intetsigende bokomtaler" var det jeg skrev, ikke korte meldinger/bokanmeldelser.

Korte bokomtaler kan ofte være gode, hvis de forteller meg hvorfor vedkommende likte/ikke likte boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg går ut fra at du mener anmeldelser som Blæh eller Nei, bare nei. Men ser ikke noen hensikt i å forsette denne diskusjonen. Jeg har personlig ikke skrevet noen intetsigende/ korte bokomtaler og overlater til dem som gjør det å svare for seg selv dersom de har behov for det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også mange ganger syntes at det har vært mange "politikonstabler" ;) her inne og er tilhenger av at folk kan skrive hva de vil. Likevel mener jeg ikke det er en bagatell når gode omtaler forsvinner ut av syne på et bokforum. Ytret derfor et ønske om at moderator kan forsøke å organisere siden litt annerledes.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er ikke uenig med deg. Det jeg vil ha frem er at det gjør da ingenting at noen skriver korte bokanmeldelser.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Korte bokamneldelser er vel greit. Men så lenge vi nå har fått et skille mellom bokomtaler og diskusjonsinnlegg, så vil jeg vel hevde at Blæh og andre one-linere hører hjemme blant diskusjonsinnleggene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det synes du, og andre har jeg sett synes tvert om. Det er resultatet av at omtaler og diskusjoner har blitt skilt. Folk oppfatter forskjellig hva som er hva, og derfor får vi en blanding begge steder. Det nytter ikke å prøve å oppdra brukere av et nettforum til å bruke det ene eller det andre. Nettstedet må være så klart oppbygd at det fungerer av seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er jeg enig i, men skulle et Blæh komme inn bland bokanmeldelsene så synes ikke jeg det er noe å la seg provosere av

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ester SGodemineHarald KInger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo Rye