Må nok si meg litt uenig med deg her gretemor. Så lenge man ikke støter andre synes jeg ikke det skal være lov for noen som helst å gå inn å slette noe her på siden som ikke passer dem selv. Husk vi er et stort mangfold av bokelskere her inne og mange forskjellige aldersgrupper. For noen kan et kort "Blæææh" si like mye om hva de synes om boka som en lang negativ "omtale". Men sånn rent teknisk hvor de skal plasseres på siden får det være opp til admin. her inne å bestemme synes jeg. Det en ikke gidder å lese, eller som en synes irriterer en går det fint an å ta med et smil eller kort og godt ikke lese i det hele tatt. Å begynne å irriterere seg er bare bortkastet energi etter min mening.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ikke for sletting:) Og forstod raskt at Gretemor satte dette på spissen og er enig med oss om det. Det jeg ikke er enig i er at alle tekster har like stor verdi og at ergrelse er tapt energi:) Alle ytringer bør derfor ha en plass, men jeg synes det hadde vært kjekt dersom det fungerte slik at det ble en aldri så liten form for rangering i kraft av synlighet. Jeg skjønner f. eks ikke hvorfor FSG skal få sole seg i forsideglansen fjørten ganger i uka fordi en ny må starte en egen tråd for "pirret/ ikke pirret, dårlig språk/....språk, bra/ dårlig". Det kan være kommentarer til tidligere omtaler. Hvis ergrelsen, som en rekke andre følelser, resulterer i handling kan den bevege verden;)!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er til dels enig i det du sier, og satte det vel mye på spissen. At irritasjon er bortkasta energi vet jeg utmerket godt, bare ikke alltid jeg greier å la være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeelmeRaymonHarald KLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise Nordhagen