Jeg følte ikke at boka var like gode som de andre to altså vindens skygge og engelens spill. Jeg var veldig hooka på de to første bøkene. Men språket var heller enkelt og oppbygd og noe i boka var veldig klisjeaktig skrevet i denne tredje boken.

Noe jeg ble jeg overraska over. Siden han som forfatteren har latt meg tro at han ikke liker klisjer. Noen momenter i boka er bra beskrevet og historien i seg er grei oppbygd.

Jeg måtte noen ganger legge boka fra meg også ta den oppi igjen. Hos han har jeg alltid
vært slik at jeg ikke kan legge vekk boka. Dessverre var jeg denne gang litt skuffet, men noen momenter ganske fine.

Så da håper jeg neste boka er bedre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Totalt uenig med deg. Jeg klarte ikke å legge vekk denne boka. Språk og story fenget veldig, og som det blir nevnt tidligere i tråden ser leserne nå litt mer av rammen rundt historien, og hvordan alt henger sammen.

Jeg håper at det ikke går 4-5 år til neste bok kommer ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra, alle har enige meninger. Fint å dele dem med hverandre =)Derfor liker jeg bokelskere alle kan dele sin mening. Flott at du hadde en annen mening. Alle har vel forskjellige synsvinkle måte å tenke på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg i dette. Derfor drister jeg meg til å være uenige med de t som var skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne M