Jeg har vel bare lest Pet semetary av King faktisk, og det var i tenårene. Husker den som bra da. Av filmer har jeg mest sansen for Rose red, men er usikker på om det noen gang var en bok, eller bare et manus. Bra er den i hvert fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Rose Red husker jeg at jeg likte, med Julian Sands og hun som spiller Bones. Var ikke det en miniserie? Den er ikke basert på noen bok, men Stephen King skrev manuset. Mener også å huske at King spilte pizzabud i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stemmer det. Jeg har aldri sett den som miniserie, men ser hele greia på en kveld, så for meg er det film på en måte. Har sett den fire ganger, og synes den er like creepy enda. Faktisk en av mine favorittfilmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise Selnes