Dessverre måtte jeg gi denne boken terningkast to. Språket er svulstig og krydret med klisjeer. Men det er en søt historie og jeg måtte lese den ut og få med meg slutten.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har akkurat begynt å lese boka, har lest 3 kapitler (av over 40!), men er blitt i tvil om jeg vil fortsette eller ikke. Årsaken er at jeg trodde det var god litteratur, men skjønte snart at den er mer i sjangeren kioskromaner. Masse klisjeer og mye forutsigbar handling. Måtte inn her og sjekke hva andre syntes om boka. Ser at du har samme syn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du har andre gode bøker som venter på deg, så legg denne fra deg. Bruk heller tiden på en god bok som gir deg energi og ikke irritasjon. Jeg klarte ikke å følge dette rådet. Grunnen var at jeg hørte den på lydbok og hadde lastet inn alle CDene og ble nyskjerrig på slutten. Jeg likte Orkideens hemmelighet og hadde trodd denne var grei underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva