Jeg liker jo dystopier. Dette er kanskje mer en utopi. Jeg likte forsiden så godt at jeg kjøpte boken på Kindle, men den er ikke særlig spennende hvis man har lest noe som helst av denne sjangeren før. Det skjer omtrent ingenting, og forfatteren klarer ikke å gjøre handlingen troverdig. Romanen er som en tannløs utgave av Hunger Games.

Det mest irriterende er at den omtrent stopper midt i en setning. Leser du bare bok 1, kan du i grunnen droppe det. Det virker som om det er en stor bok som er kappet i tre.

Likevel har jeg kost meg gjennom deler av den. Forstå det den som kan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skjønner akkurat hva du mener. Det er mye som trekker ned, men helhetsinntrykket er at dette var koselesing. Kan det ha noe med at vi tross alt kjenner oss igjen i hovedpersonens sjelekvaler? Enda så selvgod hun er? :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum