Men jeg flyttet en bok fra "skal lese" til "leser" i går kveld, og den ligger likevel på sjetteplass. Og den boken jeg fullførte i går, ligger på 2.-plass, mens en jeg nylig la til som hadde lesedato på 1960-70-tallet, ligger på fjerdeplass og de to bøkene jeg har som langtidslesing er forsvunnet! Dette synes jeg ble veldig rotete! Jeg likte mye bedre det gamle systemet, der bøkene lå i den rekkefølge man hadde lest dem og med dem man leste aller først!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

I går kveld ble ikke tilstandsdatoer lagret korrekt. Dette var en feil som har vart i 15 dager, og først ble fikset i morges.

En tilstandsdato er datoen man endret lesetilstand på, og det er dette vi sorterer på i boksamlingene. Når man endrer lesetilstand på en bok nå, legger denne seg først i f.eks bokhyller og "Leser/ har lest".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er denne feilen rettet nå? Det ligger fremdeles noe hulter til bulter i profilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Feilen er rettet, men dessverre ikke med tilbakevirkende kraft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, takk for info :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg takker for svar, men er dessverre fremdeles litt usikker på hva "leser og har lest"-boksen vil inneholde i hvilken rekkefølge;) Hvis jeg legger til en bok jeg leste for lenge siden (med lest-dato) eller en til "skal lese"-listen, vil de da komme inn på denne listen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene som kommer på lista er de siste 8 bøker man markerte enten som "Leser" eller "Har lest".

Vi sorterer ikke etter registrert lesedato.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme