Ja, dette feltet sorteres etter datoen man endret lesetilstand på den sist. Hvis du markerer en bok med "leser" eller "har lest", vil den havne først på lista.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Men jeg flyttet en bok fra "skal lese" til "leser" i går kveld, og den ligger likevel på sjetteplass. Og den boken jeg fullførte i går, ligger på 2.-plass, mens en jeg nylig la til som hadde lesedato på 1960-70-tallet, ligger på fjerdeplass og de to bøkene jeg har som langtidslesing er forsvunnet! Dette synes jeg ble veldig rotete! Jeg likte mye bedre det gamle systemet, der bøkene lå i den rekkefølge man hadde lest dem og med dem man leste aller først!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I går kveld ble ikke tilstandsdatoer lagret korrekt. Dette var en feil som har vart i 15 dager, og først ble fikset i morges.

En tilstandsdato er datoen man endret lesetilstand på, og det er dette vi sorterer på i boksamlingene. Når man endrer lesetilstand på en bok nå, legger denne seg først i f.eks bokhyller og "Leser/ har lest".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er denne feilen rettet nå? Det ligger fremdeles noe hulter til bulter i profilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Feilen er rettet, men dessverre ikke med tilbakevirkende kraft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, takk for info :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg takker for svar, men er dessverre fremdeles litt usikker på hva "leser og har lest"-boksen vil inneholde i hvilken rekkefølge;) Hvis jeg legger til en bok jeg leste for lenge siden (med lest-dato) eller en til "skal lese"-listen, vil de da komme inn på denne listen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene som kommer på lista er de siste 8 bøker man markerte enten som "Leser" eller "Har lest".

Vi sorterer ikke etter registrert lesedato.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig THarald KIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagensomniferumKarin  Jensengretemor