Så hyggelig av deg Annelingua, nå ble jeg ganske rørt, takk :)
Jeg synest boka er noe helt annet enn ei krimbok, som du, leser jeg heller lite krim, tror jeg har forlest meg på de en gang for lenge siden da jeg slukte det meste. Har heller ikke lagt inn halvparten av de leste, jeg husker de rett og slett ikke, så du se hvor mye de har betydd for meg :)
Tibake til "Det nye vannet", jeg kjenner igjen opplysningene fra bokdatabasen men den er da så mye mye mer.
Jeg begynte på boka uten å vite noe om den i det hele tatt og jeg fikk meg en positiv overraskelse. Likedan "Hoggerne" og "Frost" som andre har nevnt er bøker med høy kvalitet.
Roy Jacobsen er den av de nålevende norske forfatterne som jeg er mest begeistret for, og det er fordi han har levert flere gode bøker og ikke bare ei super-bok.
Så nå ser jeg fram til å høre din mening om boka når du har lest den, håper ikke jeg har lurt deg, hehe.
Det er ikke en tjukkas av ei bok, men der er mye inni den likevel

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg fant "Det nye vannet" i bruktbokhandelen på lørdag, og da nølte jeg ikke med å plukke frem femten kroner for å få den med meg hjem;-P. Begynte å lese boken på bussen i morges - i pocket er dette en perfekt "veskebok". Jeg er veldig glad for at du gjorde meg oppmerksom på boken gjennom denne tråden, Karin - dette virker lovende, og jeg synes definitivt at din beskrivelse passer bedre enn forlagets!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.