Vel, her sto valget mellom to-tre onder. Funksjonen som viste lesetilstand og bokhylle blokkerer klikkfunksjonen for folk som bruker nettbrett og andre dingser. Dette var grunnen til at de ble tatt bort.

Det er svært vrient å finne en god måte å vise fram disse tingene på!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

I ettertid synes jeg vi mista mye informasjon om boka, leser/har lest osv bare for å få se terningen på bokomslaget. Ditt nye alternativ var bedre, synes nå jeg. Terningkastet kunne vi jo allikevel se.

Så hvis det alternativet du hadde helt fra begynnelsen ikke blokkerer og ødelegger for de som har nettbrett og I-phone, synes jeg mest mulig informasjon bør vektlegges.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ok, jeg skjønner at det er flere hensyn å ta.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei da, bare nytt opplegg som jeg må si jeg liker. Rubrikkene ligger til høyre for bokomslaget. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er jeg ikke helt med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg oppfattet at du etterspurte etter listen som angir boken stand
har lest
leser
osv.
Er jeg helt på jorde?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg lurte på var den informasjonen som står/sto på bokomslaget når vi førte musepekeren over de i bokhyllene våre. Der står det nå bare tittel og forfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Misforståelser hehe. Jeg savner også det. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GodemineHarald KInger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo Ryesomniferum