I kveld har jeg testet sitat-innleggingen:

Jeg hadde tenkt å legge inn flere sitater fra én og samme bok. Så jeg skrev inn det første, lagret - og havnet på en side med "mitt" sitat øverst, og under på rekke og rad en liste av andre bokelskeres sitater. For å skrive inn neste sitat fra samme bok, måtte jeg klikke på "min" boktittel for å komme tilbake til den boksiden. Jeg ønsker å forbli på bokens side når jeg har lagret et sitat. Jeg observerer at mange andre også skriver inn flere sitater fra samme bok på en gang - og jeg tipper at i likhet med meg vil de gjerne bli ferdige med å sitere, før de eventuelt går for å titte på hvilke sitater andre bokelskere har villet dele. Eller? Og ofte skriver jeg inn sitater først, og legger deretter inn et innlegg/en bokomtale om samme bok. Også derfor vil jeg gjerne bli værende på bokens side, ikke tas med ut av "boksfæren" - jeg mister lett inspirasjonen av sånt... ;-P

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Skjønner hva du mener her.

Mange av operasjonene vi utfører kaster oss tilbake til sida vi sto på da vi begynte.

Når det gjelder sitatene, har jeg tenkt at man vil se hvordan sitatet ser ut når man har skrevet det. Derfor kastes man til sitatsida, der du burde møtes av ditt nysiterte sitat i all sin pomp og prakt.

Hvis man egentlig ville skrive ett sitat til er jo dette helt uønsket.

Men hva er riktig her? Hvem kan spå hvor haren vil hoppe?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med ny og forbedret forhåndsvisningsfunksjonalitet har du kanskje allerede dekket behovet for å vise "nysiterte sitater i all sin pomp og prakt" - egentlig?

Så klart skal det godt gjøres å finne en fasit her. Men fikk du mange endringsønsker vedr. hva som skjedde når man lagret et sitat før? Hvis ikke, er jeg tilbøyelig til å holde en knapp på prinsippet "If it works - don't fix it".... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenConnieBjørn SturødPiippokattaCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill RevheimAud- HelenTom-Erik FallaElinBeKjell F TislevollMarit HåverstadFriskusenKirsten LundAnneWangIngunn SIngeborg GKarin BergTanteMamiemgeHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNESHarald KKnutMIreneleserReadninggirl30TheaMonica Carlsen